Sunday, 10 April 2016

Tahun 2016... -Cerita Baru-

Assalamualaikum semua....

hihihih...sorry dh lama tak update....
ade cerita yg nk dikongsikan bersama....



Alhamdulillah....aku mengandung kali ke-2...dh 5bulan (21weeks)
Ini pon tak disangka-sangka..tetiba je ade...tu pon tergerak hati nk check sbb kwn opis selalu tegur muka aku sembab.."pregnant ke?...muka sembab.."...

Errr...tetiba blur jap...hihi...blk kje citer dgn husband,terus husband ckp "saya baru nk tegur awak,saya tgk awak ni tak period"....

haaaaaaa..kerlas nyah....terus rase tak sedap hati,terhegeh2 la klinik opis minta UPT...
pagi esok nk mandi terus buat test...sementara nk tunggu nmpk line...mandi dulu (time tu hati dh berdebar2)...


Lepas mandi....jeng...jeng...jeng.... positif!!!!
Mcm tak tentu arah time tu....terkebil2 dlm bilik air mcm xcaya pon ade.... Alhamdulillah..rezeki lagi...

On the way nk gi kje...aku laki bini senyap sunyi dlm kereta..huhu...then husband ckp ptg ni gi scan la dh brape week....

Ok...jumpa lagi...

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete